Kraspolijsten

Vertoont het lakwerk van uw wagen oppervlakkige krassen, matte vlekken, vuil of vet? Door uw auto te laten polijsten door Carcometixs kunnen talloze tekortkomingen worden weggewerkt. Door het aanbrengen van een beschermende wax laag zal het lakwerk extra glanzen

 

Auto poetsen

Carcometixs is een specialist in het verkoop klaar maken van gebruikte en nieuwe auto’s.We zijn in staat probleemgevallen als chemische verontreiniging, verf, doffe lakken, steenslag, parkeer- en hagelschade of een vervuild en muf interieur snel en met uitstekend resultaat te behandelen.

Carcosmetixs weet als geen ander dat een goed gepoetste auto beter verkoopt.Door onze jarenlange ervaring zijn we instaat op de wensen van de klant in te spelen.

Carcosmetixs werkt voor o.a. dealerbedrijven, lease- en verzekeringsmaatschappijen, schade-experts, schadebedrijven, garagisten, wagenparkbeheerders en autodeel platform organisaties.

Interieur reinigen ontgeuren

Is het interieur van uw wagen dringend toe aan een grondige opfrisbeurt? Dankzij een industriële reiniging verwijderen wij allerhande vlekken uit de binnenbekleding. Een vervuild interieur kan eveneens gepaard gaan met een vervelende geurhinder. Geen nood, dankzij een ozonbehandeling zullen alle slechte geuren verwijderd worden.

Koplampherstel

Veel voertuigen op de weg hebben tegenwoordig vergeelde en bewolkte koplampen als gevolg van schade door UV-licht en slijtage door weer en wegresten. De resultaten zijn niet alleen een slecht uiterlijk van het voertuig en een verminderde doorverkoopwaarde, maar het brengt ook de veiligheid in gevaar.

Carcometixs heeft een professioneel systeem ontwikkeld om de helderheid van koplamplenzen te herstellen die na verloop van tijd dof zijn geworden, tegen een fractie van de kosten van vervanging.

Steenslag reparatie

Steenslag komen vaak voor in autolak, meestal op de motorkap. Ze veroorzaken normaal gesproken diepe, zeer plaatselijke beschadigingen in de lak.

Ze worden veroorzaakt door kleine steentjes, grind en wegpuin dat achterwaarts wordt geschoten van de banden van auto’s en voertuigen voor je en ze komen vaker voor op snelwegen.

Bij Carcometixs hebben we een hersteltechniek ontwikkeld die de steenslag schade zeer goed gemaskeerd. Met deze techniek worden de pitjes licht gevuld met lak die op kleurnummer wordt aangemaakt. Met deze methode wordt de schade als gevolg van steenslag op een zeer kosteneffectieve manier gemaskeerd. Carcometixs is dé specialist wanneer het gaat om steenslagschade herstel.

De herstelwerkzaamheden aan steenslag kunnen op lokatie worden uitgevoerd. 

Sluit Menu